Årets båtmesser – 2014

racing-boat-188903_640Nå er det sommer, og det er tiden når nordmenn elsker å ferdes til sjøs og suge opp solstråler mens lyden av måkeskrik og klukkende bølger hjelper oss til å glemme jobb og stress og mas. Og for de som ikke har båt, eller som ønsker seg ny, er det ofte lurt å besøke en av de mange båtmessene for å finne et godt tilbud, ettersom mange produsenter og forhandlere sparer på de beste dealene til messepublikumet!

I Norge går Sjøen for Alle av stabelen allerede i mars, og i år foregikk den på Telenor Arena. I begynnelsen av april var det båtmesser både i Ålesund og Haugesund, med Båt og Sjøliv og Haugesund Båtemsse, respektivt. I slutten av april var det messer i Oslo med Oslo Boat Show og i Bergen med messen Dra til Sjøs.

I mai har vi Båtmessa på Sandnessjøen, Sørlandets Flytende Båtmesse i Grimstad, og dessuten den nylig avsluttede Kristiansand Båtmesse. Og så må man vente helt til sepember før den neste finner sted, nemlig Båter i Sjøen. Dette er Nordens største flytende båtmesse, og den er planlagt å holdes ved Aker Brygge i Oslo i perioden 4.-7. september.

I tillegg finnes det en rekke internasjonale messer, med for eksempel Alt på sjön i Stockholm for de som ikke har lyst til å reise alt for langt. Og hvis man vil få med seg verdens største båtmesse, arrangeres den i Dusseldorf i Tyskland, vanligvis siste uka i januar.

Comments are closed.