Cruise i Asia

1351

Cruise er en type ferie som passer for alle – det er en myte at på cruiseskipene pleier man å se bare eldre mennesker med ”blått” hår. Yngre par, småbarnsfamilier, nygifte og vennegjenger – et cruise i Asia kan være spennende for alle aldre og alle typer reisende.

Cruiseskipene er så komfortable at man føler seg ofte mer hjemme her enn i sin egen leilighet! Her kan man velge akkurat den type lugar som passer en best: innvendige, utvendige, luksuslugarer og lugarer med balkong. Møbleringen, utført i en funksjonell og moderne stil, topp fasiliteter og utmerket service tilfredsstiller selv passasjerer med de høyeste krav. Innvendige lugarer passer best for dem som vil bo på et rimelig men komfortabelt og koselig rom. På cruiseskipene finnes det flotte lugarer med store vinduer, hvor man kan nyte sjøutsikt og de vakre solnedgangene. De som bestiller en lugar med balkong, får nyte behagelige kvelder på balkongen med en kopp kaffe eller et glas vin i ro og fred. Vil dere ha ”det lille ekstra”, kan dere reservere en luksuslugar: miniluksus, stor luksus eller panorama luksus. Alle lugarer er utstyrt med air conditioner, kabel TV, safe, sengetøy og badehåndklær, flytende og fast såpe, minibar, samt wi-fi og 24 timers service (mot tilleggsbetaling).

Aktiviteter og underholding

Når man er ombord på et cruiseskip er det helt umulig å kjede seg. Matutvalget, aktiviteter og underholdning er så variert at alle reisende finner noe som faller i smak! Her får gjestene lært spennende språk, matlagingskunst, shoppe i taxfree butikker eller nyte en spa behandling. For de yngste arrangerer personalet skattejakt, maskeradeball, iskremfester og lek. Mens de voksne slapper av og har tid for seg selv, underholder personalet barn og ungdommer.

Et cruise skaper så mange uforglemmelige øyeblikk: fester ved bassengkanten, disco-kvelder, romantiske middager… På skipet fines det fotografer som alltid er klare til å fange de spesielle øyeblikkene med deres fotokamera, som gjør det enklere for dere å ta de vakre minnene med hjem. Mens skipet seiler kan dere prøve lykken i et av kasinoene ombord, hvor både spilleautomater, rulett og pokerbord venter på dere. Har du med laptop, iPad eller iPhone, er det veldig enkelt å opprettholde forbindelsen til fastlandet under cruise: det finnes moderne høyhastighets Wi-Fi på mange skip, slik at man være på nettet ved bassenget, i restaurantene og i lugarene.

Maten som serveres til passasjerene er utsøkt og næringsrik. Det finnes flere restauranter som serverer velsmakende mat fra de ulike nasjonale kjøkken, og her kan enhver finne noe som faller i smak.

Mye å oppleve

Er man på et cruise i Asia, får man se mange nye og spennende steder. Noen skip seiler innom Singapore, en av de mest uvanlige asiatiske byene. Her får man se gamle kolonikvartaler og moderne skyskrapere, templer og grønne parker, en av de største havnene i verden og smale middelalderske gater. Akaba, den eneste havnen i Jordan, venter også på dere, med de reneste strendene langs hele Rødehavkysten og de vakre korallrevene. Går man i land i India, blir man kjent med Mumbai, hvor Bollywood filmene spilles inn og beundre huletemplene på Elephantøyen. Er man med på cruise i Asia, kan man også få mulighet til å oppleve spennende Shanghai, gjestfrie Bali eller pittoreske Bangkok.

Comments are closed.