Cruise i Karibien

1251

Cruise i Karibien er helt sikkert en reise som alle har drømt om en gang.  Fordelene med å reise på denne måten er mange: man får mange nye opplevelser, får sett mange ulike og spennende destinasjoner på samme reise, samtidig som man får nyte god mat, god service og får slappet av i luksuriøse omgivelser sammen med venner og familie. Tenk å besøke øy etter øy, uten alt stresset med å sjekke inn og ut av nye hoteller hele tiden! Her flytter “hotellet” med deg på hele reisen!

På et cruise i Karibien får man besøke forskjellige havner, eksempelvis:  Barbados, Martinique, Dominikanske Republikk, Virgin Islands, Haiti og andre spennende steder. Mange cruiseselskap tilbyr turer til både den vestlige og den østlige delen av Karibien. Når man går i land har man mulighet til å finne på mye spennende. Man kan bade i det klare lyseblåe vannet og ligge på de kritthvite sandstrendene med en paraplydrikk hvis man har lyst. Man får se et dyre- og planteliv man aldri har sett før og oppleve en ny og helt ukjent kultur. Er man glad i havet, har man mulighet til å ta en tur med en motorbåt, dra til en mindre øy og bade og snorkle der i det klare blåe vannet.  Eller hvis man kanskje er mer interessert i det pulserende bylivet, da er det bare å kaste seg ut i et karibisk eventyr når man er i land. Man kan dra på guidete turer på hver destinasjon eller utforske stedet på egen hånd, dra på shopping i lokale butikker eller jakte på opplevelser i den frodige naturen. Safari i den eksotiske jungelen er også noe man kan glede seg til hvis man er på cruise i de Karibiske øyer. Men har man lyst til å nyte en lat dag ombord på cruiseskipet i godt selskap, byr cruiset på den mulighet også. Man kan sole seg eller bare slappe av ved bassenget på skipet, eller delta i ulike morsomme aktiviteter cruiset tilbyr. Det er lett å finne nye venner på skipet når man koser seg på cruise!

Aldri kjedeligt

Er man på cruise i Karibien, kjeder man seg heller aldri på kveldene. Etter en luksuriøs og velsmakende middag i flotte omgivelser kan man nyte live musikk og dans, høre på en konsert, delta i konkurranser eller til og med gå på kino.

 

Cruiseferie passer alle typer mennesker, unge som eldre, menn som kvinner, alenereisende som grupper, vennegjenger og familier. Det er plass til alle, og mange tilbud. Det finnes noe å oppleve for barn og ungdommer også: underholdende konkurranser, morsomme sportsaktiviteter og arrangerte leker.

Et flytende hotell

Cruiseskipet er såpass komfortabelt at man kan godt kan kalle det for et flytende hotell. De moderne skipene tilbyr mange forskjellige lugarkategorier, alt ettersom hva man vil og hvor mye tid man har tenkt å bruke inne på rommet. Her finnes det store lugarer med plass til hele familien, balkonglugarer eller mindre men komfortable rom. Har man balkong, kan man sitte ute med en kopp kaffe og se på innseilingen til de ulike havner man besøker, eller nyte solnedgangen på en varm og rolig kveld.

 

Virkelig en avslappende og spennende ferie!

 

Comments are closed.