Cruise i Middelhavet

1151

Mange land er attraktive på sin unike måte og kan skryte av et enormt antall severdigheter og historiske ruter. Det er ofte vanskelig å velge hvilke land man skal besøke i løpet av en kort ferie. Cruise i Middelhavet byr på mange muligheter til å besøke flere spennende steder på kort tid. Hver dag byr på en ny oppdagelse: strender og øyer, storbyer eller små landsbygder, museer og utstillinger, shopping i eksotiske butikker. De som vil kan bestille en guided omvisningstur på hver destinasjon for å få med seg historiske steder, fortryllende severdigheter og uforglemmelige bilder.

Et cruise i Middelhavet kan bringe dere til Israel med sitt varme tørre klima og lange vakre vannlinjer. Dere kan også se Athen i Hellas, med berømte Akropolis, monumentet til den tusen år lange greske sivilisasjonen. Samtidig kan dere beundre det imponerende tempelet  til Poseidon, som ble bygd på det høyeste punktet, 60 meter over havet. Dere kommer heller ikke til å glemme den grønne øyen Korfu, rik på en blanding av ulike kulturer og kunststiler. Eller vil dere kanskje vandre i den vakre Konstanza i Romania, med sitt spesielle akvarie og mange historiske museer. Sør-Italia er også verdt et besøk med sitt gamle Bari, som bærer på spor etter flere sivilisasjoner: bysantinske, romerske, normanske og svabske. Cruiseskipet stopper også i havnen til Dubrovnik, festningsbyen som tar vare på sine venetianske røtter. Pittoreske havner og bukter i Kroatia byr på de uforgelmmelige utsikter til den adriatiske Rivieraen. Cruiset i det vestlige Middelhavet tar dere innom den vakre Agadir i Marokko, med sine gylne strender omringet av duftende hager av eukalyptus og furutrær. De som liker storby kommer sikkert til å sette pris på det pulserende bylivet i Barcelona og de fantastiske mesterverkene til Gaudi. Frodige Korsika med sitt fjell- og havlandskap kommer til å falle i smak hos de fleste besøkende.

Helsestudio og spa

De som er med på cruise i Middelhavet kan oppdage alle fordeler med eksklusive behandlinger på spasenterene ombord på cruiseskipet. Par kan nyte behandlingene sammen, for eksempel avslappende massasje for oppbygging av balanse i kroppen. I tillegg til den friske sjøluften kan man nyte godt av de forskjellige spatilbudene. Noen liker badstuen, andre foretrekker kondisjonstrening, andre igjen vil svømme i svømmebassenget eller bare slappe av i et boblebad. Cruiseskipet gir dere mulighet til å holde dere i form når som helst og på alle mulige måter. Helsestudio, dansetimer, jogging – du kan holde deg i aktivitet, alene eller sammen med venner.

Aktiviteter

Alle lugarer på cruiseskipet, innvendige og utvendige, er smakfullt møblert med moderne kvalitetsmøbler. Det finnes lugarer med balkonger og lugarer i luksusklasse, hvor man kan nyte reisen enda bedre.

 

Maten på et cruise i Middelhavet er inspirert av italiensk matlagingskunst.  Middag med stearinlys, buffet og delikatesser når som helst på døgnet: menyen her er variert og utsøkt, og kan tilfredsstille de mest krevende kunder.

 

Det er ingen grenser for underholdning på et cruise i Middelhavet! Man kan velge og vrake mellom en natt på diskoteket eller en rolig kveld ved bassenget, et spennende spill eller en avslappende stund. Språkkurs, matlagingskurs, ulike hudpleietilbud, taxfee butikker er god underholdning for de voksne, mens barna nyter godt av et eget barneprogram. Skattejakt, ansiktsmaling, pizzafester, karnavaler og karaoke konkurranser blir arrangert for å holde barn og ungdom fornøyd.

Comments are closed.