Dra på seilferie

Mange seilere drømmer om å dra på seiltur i varmere land, som i Adriaterhavet eller det Karibiske hav. Dette kan forbli en drøm for mange, men det tilbys båtutleie til en rimelig pris flere steder. Med en leid båt, kan man utforske vakre øyer og fine strender, besøke store byer der man kan dra på shopping, sightseeing eller spise en god middag. Og det aller beste er at man selv bestemmer når og hvor man vil dra. Man bestemmer også farten selv, og hvor lenge man vil bli i hver havn. Dermed kan man tilpasser ferien etter eget ønske, i stedet for å stresse rundt sammen med en gruppe turister.

sail

En seilferie kan være både avslappende og aktiv. Man kan trekke seg tilbake på et rolig sted og svømme eller sole seg, dra på fottur i vakker natur, eller oppleve kultur og historiske steder. Vannsport er en annen mulighet.

Seilferie passer for hele familien. Hvis man vil seile selv, må man selvsagt ha båtførerbevis, og man bør ha litt erfaring med å seile. Men man kan også leie en båt med skipper. Da slipper man å tenke på noe som helst selv, og man bare nyte turen.

Comments are closed.