Jobb på et cruiseskip

Å dra på cruise er en stor drøm for mange. Noen har råd til å betale for et luksuscruise, mens andre bare fortsetter å drømme. Et alternativ til å dra på cruiseferie, er å jobbe på et cruiseskip. Da får man oppleve solen, varmen og reisemålene. Man må selvsagt jobbe på veien, men man har også fritid som kan brukes etter eget ønske. Og man tjener penger.

jobbDet er mange jobbmuligheter på et cruiseskip. Du trenger ikke å vite noe om sjøfart eller navigering. Man kan jobbe som guide, servere mat, jobbe i en butikk om bord eller være aktivitetsleder, bare for å nevne noen av mulighetene. Båtene har mange fasiliteter, som skøytebaner, basseng og surfesimulatorer, og man får reise til mange steder og møte spennende mennesker fra hele verden.

For å jobbe på et cruiseskip, må man være 21 år eller eldre. Man kan finne ut om ledige stillinger på hjemmesidene til de ulike selskapene, og sende en e-post med CV. Hvis man ønsker seg en annerledes jobb, kan dette være en fantastisk mulighet. I tillegg til at man tjener penger og samler erfaring, får man trent på språk, og opplevd verden på en ny måte.

Comments are closed.