Tøff på tur

Siden transportrevolusjonen har gjort verden til et langt mindre sted enn det var før i tiden, har det blitt stadig mer populært å sette ut på reiser de færreste begir seg ut på. Ja, hvem gidder vel å reise til Spania for n-te gang, når en hel planet ligger klar for å ta deg imot? Flybillettene blir stadig billigere, og hvert år blir det flere cruiseskip å booke lugarer på. Prisene daler, og mulighetene blir bredere og bredere. Hvorfor ikke sette ut på en skikkelig tøff tur du sent vil glemme, og alle naboene vil være sjalu på?

Jorden rundt på cruiseskipet

marinaHar du mer enn nok å rutte med, og cirka et halvår å slå ihjel, er det bare å booke en billett på cruiseskipet Oceania Cruises. Skipet vil nemlig ta deg verden rundt på 180 dager, og dette er kun ett av flere cruiseskip som kan skryte av slike reiser. Jorden rundt, verden rundt, rundt hele planeten om bord på et vakkert skip fullspekket med underholdning og god mat. Besøk fem kontinenter og over førti steder fra UNESCO-listen over verdensarv, så vil du komme hjem med tusenvis av bilder. Bilder du kan se igjennom på nytt og på nytt, så fort du har noen timer til overs. Det finnes også noe kortere cruise verden rundt, som tar tre-fire måneder.

Med pingviner som lokalbefolkning

Vil du sette ut på ett av de mest utrolige cruisene på planeten, er det bare å legge reiseruten mot Sør-Amerika. Der kan du nemlig hoppe på et cruiseskip som vil ta deg med til ett av de minst utforskede stedene på jorden – Antarktis. Det koster flesk, og er langt ifra noen sydentur, men dette er en tur du sent vil glemme. Den eneste ulempen er at det tar tid å komme seg såpass langt sør at pingvinene dukker opp ved horisonten, dermed har man masse tid å kose seg på lugaren. Dermed må man finne seg noen aktiviteter å slappe av med:

* Lydbok er spennende, avslappende eller trist, alt etter hvilken sjanger du liker.
* Klikk her for å lese om nettcasinoer du kan besøke mens du venter på å komme i land, underholdning som helt klart vil få tiden til å gå mye fortere.
* Lær deg å ta gode bilder med et minikurs på nett. Da er du bedre forberedt på å sikre deg de beste ferieminnene noensinne!

Og vips, før du vet ordet av det, er det på med boblejakka og ut på isen, der pingvinene er lokalbefolkning og gjerne kommer bort for å hilse.

Det Karibiske hav, men ved India

Ser du etter et varmt, solfylt sted uten turister? Et sted de færreste reiser til? Et sted de færreste i det hele tatt har hørt om? Da er Andaman-øyene stedet du bør lese deg opp på. Med beliggenhet mellom Thailand og India finner du sjelden noen cruiseskip som tar turen innom. Eventyrlige reisende kan dog booke private turer fra Thailand som tar deg til disse fantastiske øyene, med krystallblått vann og ypperlige dykkermuligheter.

Comments are closed.