Underholdning på Hurtigruten

Bibliotek

Mange vil kanskje mene at det å lese bok ikke er særlig underholdende, men det er kun fordi man ikke har funnet en passende bok helt enda. Det finnes nemlig en rekke spennende bøker, og bibliotekene på enkelte av Hurtigrutens 13 ferger er såpass brede at du garantert vil finne en god bok å lese på. Kanskje en bok om Norge og vår kultur, som du faktisk er omringet av om bord på Hurtigruten? Kanskje eventyrene om Askeladden vil passe? Har du med barna på turen, er det jo perfekt å lese dem noen utdrag fra disse bøkene hver kveld, slik at de virkelig får kjenne på Norge!

Basseng/boblebad

hurtigruten-poolDe fleste fergene som kurserer langs Norges vestkyst har verken basseng eller boblebad å skryte av, dette fordi været meget sjeldent tillater folk å svømme, spesielt utendørs. Fortsatt har selskapet bak Hurtigruten gjort sitt aller beste for å gi folk denne muligheten. Hvis et basseng eller boblebad er et must, kan du reise med MS Finnmarken rundt sommertider. Da slipper du å fryse når du ligger der i badeshorts, og kan nyte de vanvittig flotte utsiktene rett fra boblebadet. MS Finnmarken er en de beste fergene å reise med, om man ser etter et utfyllende tilbud av underholdning.

Restauranter og barer

Maten ombord på Hurtigrutene er noe av det beste med hele reisen, i hvert fall om man ikke går ut på dekk og ser seg omkring. Her finner du typisk norsk mat av den beste kvaliteten og i spennende kombinasjoner, takket være de høyt betalte og anerkjente kokkene som jobber ombord. Som regel er det minst to/tre barer og restauranter på hver ferge, men MS Finnmarken skiller seg ut igjen med sin døgnåpne kafé, panoramasalonger og flere restauranter med utsøkte retter. Her vil du gjenoppdage norsk matkultur – enkelte klyver ombord på Hurtigruten og tar turen over korte distanser bare for å prøve ut de nye rettene. Menyen oppdateres nemlig veldig hyppig.

Nettspill

Med gratis Wi-Fi om bord, har du selvsagt også tilgang på det aller meste av online underholdning. Har du med deg din bærbare datamaskin, nettbrett eller smarttelefon, kan du for eksempel kose deg med nettspill om kveldene – når nordlyset ikke lyser opp omgivelsene. Dette er en fin måte å spille casino gratis i Norge på. Har du hellet med deg kan du til og med vinne noen få kroner (eller mer) mens du er ombord på Hurtigruta. Hvem vet, kanskje flytter du inn?

Lekerom

Har man med seg ungene på en langtur med Hurtigruten, er det godt å vite at enkelte ferger har spesielle lekerom der spesielt trente medarbeidere passer på smårollingene mens foreldrene får i seg underholdning for voksne. Sørg dog for å sjekke på forhånd hvilke båter som har lekerom!

Badstue

Badstuer er ganske vanlige om bord på cruiseskip, siden de ikke tar stor plass. Hurtigruten går dessuten nordover, der temperaturene sjeldent muliggjør solbad og svømming. Derfor er det ekstra deilig å koble av i badstuen om kveldene, før man legger seg. Et par av fergene har badstuer med utsikt, til og med, slik at du kan skue ut over det fantastiske norske landskapet mens du lar stresset svinne hen. På nytt er det MS Finnmarken som står ut blant fergene.

Comments are closed.