WPT Poker Cruise

WPT Enterprises, Inc. er selskapet bak World Poker Tour (WPT). World Poker Tour er i dag det fremste navnet innen internasjonale pokerturneringer. WPT har på 16 år vokst seg opp til en mektig organisasjon, og arrangerer i dag internasjonale turneringer med tv-avtale i mer enn 150 land. I tillegg til en lang rekke landbaserte turneringer, arrangerer de også online turneringer og ikke minst cruise-turneringer. WPT har vært ledende innen innovasjon av poker siden 2002, og mange gir WPT mye av æren for den globale pokerboomen man har opplevd de senere årene. World Poker Tour kringkastes globalt i mer enn 150 land, og er for tiden inne i sesong nummer 15.

 

World Poker Tour fortsetter å utvide sitt globale fotavtrykk, og nylig annonserte de partnerskap med Ourgame i Asia. Dette partnerskapet omfatter eksklusiv logo og varemerker i regionen, sammen med distribusjon av WPT-varer og ulike tv-program.

 

WPT Cruise

I 2010 annonserte World Poker Tour av de skulle ta til havet, og arrangere den første WPT-turneringen om bord på et cruiseskip. Sammen med Royal Caribbean Cruises inviterte de spillere ombord på Freedom of the Seas, til en hel uke med pokerturneringer og underholdning på det åpne hav. Det første pokercruiset besøkte i løpet av en uke Mexico, Jamaica, Grand Cayman og Royal Caribbeans private strand i Haiti. Selv om det ikke var en tradisjonell WPT-pokerturnering, var det en rekke cashspill, sit-n-go-turneringer, egne turneringer for damer, ulike arrangementer og freeroll-turneringer på tilbud hver dag i skipets eksklusive pokerrom i følge AlleSpilleautomater.com. Deltakerne kunne vinne en rekke kule WPT-premier. I tillegg fikk gjestene mulighet til å menge seg med flere medlemmer av WPT-familien, inkludert Mike Sexton, Vince Van Patten og the Royal Flush Girls.

 

Cruiset ble en kjempesuksess, og World Poker Tour vedtok raskt at cruiset skulle bli et årlig innslag på WPT-kalenderen. Vel inne i det sjette året går World Pokercruise som aldri før, og 2017-arrangementet avholdes fra 24. september til 1. oktober ombord på Oasis of The Seas. Cruiset starter i Port Canaveral i Florida og går videre til Philipsburg, St. Maarten, San Juan, Puerto Rico og Labadee, Haiti, hvor man besøker en privat øy. Ombord vil man finne alle fasiliteter man kan forvente på et av verdens største og vakreste cruiseskip.

 

Noen av de fantastiske opplevelsene du kan forvente som gjest på World Poker Tour Cruise:

● Eksklusiv velkomstmottakelse og avskjedsseremoni med fotografi og autografer fra pokerstjerner og medlemmer av WPT-familien.

● Fastsatte tidspunkt hver dag hvor du kan møte og hilse på noen av dine favoritter fra WPT-familien.

● En WPT velkomstpose fylt med offisielle WPT-varer.

● Dedikerte ledsagere som vil bidra til å sikre alle at aspekter av turen er perfekt.

● Tre Free Roll-turneringer eksklusivt for WPT Cruise-deltagere.

● Win-a-Cabin Free Roll. Vinn tilbake det du har betalt for kabinen på cruiset, eller bestill en gratis kabin på det neste WPT-cruiset.

● WPT Entry Free Roll: Vinn et sete på Main Event.

● WPT Prize Pack Free Roll: Konkurrer om en rekke flotte WPT-premier, inkludert World Poker Tour utstyr, en WPT VIP-opplevelse og et sete på en WPT Regional, eller DeepStacks Event.

● WPT Cruise “High Roller” Turnering.

● Ladies Only Event: Konkurrer om din andel av premiepotten og “spa-pakker” ombord.

● En $ 250 WPT Cruise Main Event, hvor du kan spille om din andel av premiepotten og Champion’s Trophy, samt omtale i WPT Magazine og på WPT-nettsiden.

● Spillere kan vinne plasser i begge turneringer gjennom daglige trekninger.

● Et komplett utvalg av pengespill, inkludert No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, Omaha Hi / Lo 8-Or-Better for å nevne noen.

● Godt utvalg av pokerbord med limit fra $ 1- $ 2 til $ 2- $ 5 og høyere, avhengig av etterspørsel.

● Daglige Sit & Go-turneringer hvor buy-in starter så lavt som $ 45.

 

Cruisereiser blir bare ikke bedre enn dette. I alle fall ikke for alle spillere som elsker poker og store turneringer.

Comments are closed.